Cégismertető

Begovácz És Társa Általános Vállalkozási Kft.

A Kft. jelenlegi arculatát, tevékenységét, minőségi munkavégzését jelentős szakmai múlt határozza meg. A cég eredetileg kisebb volumenű építési munkákkal, kivitelezéssel kezdte pályafutását, mely akkor FOR-BAU Építőipari Kft. néven működött.

Ma már kizárólag generálkivitelezéssel foglalkozunk, magán és közületi megbízásokat teljesítünk az építőipar minden területén. Fő profilunk színvonalas családi házak, vagy társasházak kulcsrakész kivitelezése valamint bel- és kültéri medencék kivitelezése a megbízóink egyedi igényei szerint.

A megrendelések nagyrészét jellemzően visszatérő beruházók adják. A társaság alkalmazotti létszáma 10-15 fő, így szakembergárdánk könnyen áttekinthető, ellenőrizhető, alkalmazkodik a a gyorsan változó igényekhez.
Munkatársaink a minőségi munkavégzést tartják a legfontosabbnak, ügyelve a rendre, tisztaságra, valamint a balesetmegelőzésre

Háttér

Az általunk kiválasztott, megbízható alválalkozókkal évek óta dolgozunk együtt, de azok feladatainak koordinálása, irányítása az építésvezető és az ügyvezető feladata. Nem távirányítással dolgozunk, az építési munkafolyamatok szinte minden lényeges mozzanatánál jelen vagyunk, irányításunk a mindennapi gyakorlatban is közvetlen.

Régi partnereinkkel korrekt, hosszú távú és előremutató kapcsolatot ápolunk.

Építőipari kivitelezés Építőipari kivitelezés